Allt som är krämigt gillar vi! Vi gör det enkelt med tortelloni fyllda med spenat och ricotta. Vi blandar vår pasta i en krämig sås med zucchini, tomater, grädde och bacon. Vi serverar vår krämiga bacontortelloni med chili, färsk basilika och ost! Denna rätt smakar också fantastisk dagen efter, om det nu skulle bli några rester.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
140
Bacon, tärnad
2
Tomat
1
Zucchini
300
Tortelloni med ricotta och spenat
(Innehåller: Vete, Mjölk, Ägg, Gluten Kan innehålla spår av: Blötdjur, Selleri, Nötter, Fisk, Kräftdjur, Senap, Soja)
1
Matlagningsgrädde
(Innehåller: Mjölk)
4
Kycklingbuljong
4
Mamas Favorit
(Innehåller: Ägg)
20
Finriven ost
(Innehåller: Mjölk, Ägg)
1
Chiliflakes
1
Basilika
1
Vatten (steg 3)
¼
Salt (steg 3)
Tärna tomat och zucchini i 2 cm stora bitar.
Hetta upp en medelstor stekpanna på medelhög värme.
Stek bacon, tomat och zucchini i 4-5 min, eller tills bacon är genomstekt och zucchini är mjuk.
Sänk till medelvärme, tillsätt pasta, och stek i 1 min.
Tillsätt matlagningsgrädde, vatten [1 dl | 2 dl], kycklingbuljong, Mamas favorit och salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Sjud tills såsen har tjocknad något och pastan är 'al dente', 3-4 min.
TIPS: ‘Al dente’ betyder att pasta är genomkokt, men att den fortfarande har tuggmotstånd.
Lägg upp pasta i skålar.
Toppa med riven ost, chili och basilikablad.
TIPS: Skippa chili eller använd mindre om du inte tycker om stark mat.