
I kväll bjuder vi på ett färgstarkt recept med massor av spännande smaker. Vi lagar centralamerikansk köttfärsbowl med vitlök, majs och härliga kryddor. Vi serverar vår bowl med fluffigt ris, en lätt tomatsalsa med gurka, smakrik BBQ-majo och färsk koriander.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Gurka
1 st
Tomat
225 g
Nötfärs
4 g
Panamat
1 burk
Majs
½ burk
Tomatpuré
50 g
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
1 portionspåse
Koriander
150 g
Långkornigt vitt ris
½ st
Citrusfrukt
2 g
Rökt paprikapulver
2.5 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 3)



