I kväll bjuder vi på ett färgstarkt recept med massor av spännande smaker. Vi lagar centralamerikansk köttfärsbowl med vitlök, majs och härliga kryddor. Vi serverar vår bowl med fluffigt ris, en lätt tomatsalsa med gurka, smakrik BBQ-majo och färsk koriander.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Gurka
1 st
Tomat
225 g
Nötfärs
4 g
Panamat
1 burk
Majs
½ burk
Tomatpuré
50 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
1 portionspåse
Koriander
150 g
Långkornigt vitt ris
½ st
Lime
2 g
Rökt paprikapulver
2.5 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 3)