Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Baked greek cheese

with basil dressing and oregano potatoes

Allergener:
Gluten
Hvede
Milk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

4 st

Pitabröd

75 ml

Crème fraiche

100 g

Ricotta

1 st

Rödlök

50 g

Soltorkade tomater

1 st

Zucchini

½ st

Vitlöksklyfta

1 st

Basilika

300 g

Potatis

½ g

Torkad oregano

40 g

Rucola

½ st

Citron

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3094 kJ
Energi (kcal)739 kcal
Fett21.2 g
varav mättat11.9 g
Kolhydrater111.9 g
varav socker15.6 g
Kostfiber10 g
Protein23 g
Salt3.2 g
Potassium747.6 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.1 mg

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6