Vi kategoriserar recept som “Klimatsmarta” om de producerar minst 50 % mindre koldioxid än en genomsnittlig måltid från HelloFresh. Du kan hitta mer information i vårt Hjälpcenter.
En riktigt härlig vegorätt skapar du enkelt av färdiga pulled beans, som du steker med rödlök och vår ljuvliga krydderiblandning som vi kallar Vitlöksflörter. Våra sprödstekta pulled beans får huvudrollen i våra fantastiska gyrowraps, som även innehåller sallad, tomat och örtdressing. Krispiga rostade potatisskivor fulländar rätten!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1
Rödlök
1
Sallad
1
Tomat
1
Bladpersilja
240
Pulled beans
(Innehåller: Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)
4
Vitlöksflörter
4
Tortillabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
50
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
½
Vitlöksklyfta
1
Yoghurt
(Innehåller: Mjölk)
¼
Salt (steg 2)
Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Skär rödlök i tunna skivor.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek pulled beans, rödlök, Vitlöksflörter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] och en nypa peppar tills lök är genomskinlig och pulled beans är brynt, 3-4 min.
Ta av stekpannan från värme.
Bryt av salladsblad, och riv i mindre bitar.
Skär tomat i tunna skivor.
Finhacka persilja och vitlök [1/2 st, 2P].
Blanda yoghurt, persilja, majonnäs, vitlök och en skvätt vatten i en liten skål.
Krydda med en nypa salt och peppar.
Värm tortillas i 30-60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4-5 min.
Fyll tortillas med pulled beans, lök, sallad och tomat.
Ringla över lite örtdressing och rulla ihop tortillas till wraps.