
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
500 g
Potatis
250 g
Blandfärs
60 g
Spenat
150 g
Grekisk salladsost
(Innehåller: Mjölk)
2 st
Vitlöksklyfta
1 st
Gurka
150 ml
Yoghurt
(Innehåller: Mjölk)
40 g
Oliver
250 g
Körsbärstomater
1 g
Torkad oregano
(Kan innehålla spår av: Mjölk, Råg, Korn, Havre, Vete, Spelt, Kamut, Khorasanvete, Senap, Gluten)
25 g
Ströbröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
1 st
Ägg (steg 2)
½ tsk
Salt (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 4)
1 msk
Olivolja (steg 5)





