Skip to main content
Stekta spenat- och ostkoftas

Stekta spenat- och ostkoftas

med grekisk salladsost och hemlagad tzatziki

4.6
(244)
Allergener:
Mjölk
Gluten
Vete

Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt
Antal portioner

500 g

Potatis

250 g

Blandfärs

60 g

Spenat

150 g

Grekisk salladsost

(Innehåller: Mjölk)

2 st

Vitlöksklyfta

1 st

Gurka

150 ml

Yoghurt

(Innehåller: Mjölk)

40 g

Oliver

250 g

Körsbärstomater

1 g

Torkad oregano

(Kan innehålla spår av: Mjölk, Råg, Korn, Havre, Vete, Spelt, Kamut, Khorasanvete, Senap, Gluten)

25 g

Ströbröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

Ingår inte i din leverans

1 st

Ägg (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 4)

1 msk

Olivolja (steg 5)

Energi (kJ)4402 kJ
Energi (kcal)1052 kcal
Fett65.8 g
varav mättat30.7 g
Kolhydrater66.6 g
varav socker14.7 g
Kostfiber8.1 g
Protein48.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.9 g
Bakplåt
Stekpanna
Rivjärn

Instruktioner

1
2
3
4
5
6