
Enkla och läckra recept för vardagens bästa stunder. Varje recept innehåller tydliga instruktioner med bara 4 steg och alla ingredienser som behövs till 2 personer. Dagens snabba men supergoda lunch blir rostad baguette som vi fyller med krämig tonfiskröra, pesto, sallad och tomat. Tonfisken får sällskap av hackad chili och srirachamajonnäs för extra sting.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
2 st
Baguette
(Innehåller: Vete, Gluten)
160 g
Tonfisk i vatten
(Innehåller: Fisk)
50 g
Vegansk srirachamajonnäs
1 st
Chili
150 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Tomat
60 g
Salladsmix
¼ tsk
Salt till fisk

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Halvera baguette.
Placera baguette med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i 7–8 min, eller tills krispig och rostad.
TIPS: Våra baguetter kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.

Häll av tonfisk.
Halvera, kärna ur och finhacka chili.
Blanda tonfisk, chili, srirachamajonnäs, gräddfil, salt och en nypa peppar i en medelstor skål. Ställ åt sidan.
TIPS: Skippa chili, eller använd mindre om du inte tycker om stark mat.

Under tiden, skölj salladsmix.
Skär tomat i tunna skivor.

Fyll med salladsmix, tomat och tonfiskröra.