Oven-roasted lemon dill salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Oven-roasted lemon dill salmon

with veggie couscous and garlic yoghurt

Taggar:
Lågkalori
Allergener:
Fisk
Selleri
Gluten
Vete
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Rödlök

1 st

Rödbeta

1 st

Morot

1 portionspåse

Dill

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

100 g

Couscous

(Innehåller Gluten, Vete)

½ st

Vitlöksklyfta

75 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

½ st

Citron

½ st

Kålrabbi, vit

Ingår inte i din leverans

¼ msk

Olivolja (steg 3)

2.5 dl

Vatten (steg 3)

½ tsk

Salt (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2662 kJ
Energi (kcal)636 kcal
Fett26.8 g
varav mättat6.7 g
Kolhydrater56.8 g
varav socker15 g
Protein36.1 g
Salt3.3 g

Köksredskap

Bakplåt
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6