HelloFresh
Kryddig kikärtssallad

Kryddig kikärtssallad

med avokado, halloumi och citrondressing

Vår kryddiga kikärtsallad har precis lagom med hetta för att tina upp dina smaklökar så att de kan njuta fullt ut. Halloumi, couscous, kikärtor och avokado samsas med körsbärstomater i det här vegetariska konstycket som toppas med en nypa färsk, grönsprudlande bladpersilja.

Taggar:Vegetarisk
Allergener:glutensellerimjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener.

Tillagningstid20 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Couscous

(Innehållergluten)

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehållerselleri)

1 paket

Kikärtor

2 g

Cajun kryddmix

1 st

Vitlöksklyfta

200 g

Halloumi

(Innehållermjölk)

1 st

Tomat

1 st

Avokado

½ st

Rödlök

1 påse

Bladpersilja

1 st

Citron

1 burk

Gräddfil

(Innehållermjölk)

Ingår inte i din leverans

2 dl

Vatten*

Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100 g
Energi (kJ)3784 kJ
Energi (kcal)905 kcal
Fett46 g
varav mättat22 g
Kolhydrater61 g
varav socker11 g
Kostfiber15 g
Protein41 g
Salt3 g
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og couscous. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg. Lad hvile i 8-10 min.

2

Dræn kikærter i en si, og hæld i en skål. Riv hvidløg fint. Bland cajun, hvidløg og et stort nip salt i skålen med kikærter. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min.

3

Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (gem en smule til anretning). Hak rødløg fint [1/2 , 2 pers. ]. Skær avocadoen over på langs. Grav indmaden ud med en ske, og hak groft. Bland kikærter, tomat, avocado, rødløg, persille og en smule olivenolie i en skål. Krydr med salt og peber*.

4

Riv citronskal. Bland fraiche og ½ citronskal i en lille skål. Krydr med salt og peber. Skær citron i både.

5

Skær halloumi i ½ cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side. Rør resterende citronskal i gryden med couscous, grøntsager og kikærter. Tilsæt en smule citronsaft, olivenolie og et nip salt*, og vend sammen.

6

Anret couscoussalat i dybe tallerkener, og top med halloumi og resterende persille. Server med citronbåde og dressing.