Harissa oil on almond dukkah shrimps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Harissa oil on almond dukkah shrimps

with spiced rice and pomegranate salad

Allergener:
Kräftdjur
Sesam
Senap
Sulfiter
Mjölk
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kungsräkor

(Innehåller: Kräftdjur)

1 st

Vitlöksklyfta

7.5 g

Dukkah-njuta

(Innehåller: Sesam, Senap)

4 g

Harissakrydda

150 g

Basmatiris

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller: Sulfiter)

½ st

Granatäpple

1 st

Bladpersilja

1 st

Morot

150 ml

Yoghurt

(Innehåller: Mjölk)

10 g

Mandlar

(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

1 st

Lök

Ingår inte i din leverans

½ msk

Smör (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2635 kJ
Energi (kcal)630 kcal
Fett23.3 g
varav mättat8.7 g
Kolhydrater86 g
varav socker17.8 g
Protein22.6 g
Salt5 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6