Harissa oil on almond dukkah shrimps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Harissa oil on almond dukkah shrimps

with spiced rice and pomegranate salad

Allergener:
Kräftdjur
•Sesam
•Senap
•Sulfiter
•Mjölk
•Nötter

Läs produktetiketten för att fĂ¥ all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivĂ¥Lätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Räkor

(InnehĂ¥ller Kräftdjur)

1 st

Vitlöksklyfta

7.5 g

Dukkah-njuta

(InnehĂ¥ller Sesam, Senap)

4 g

Harissakrydda

150 g

Basmatiris

4 g

Ay Cajun-ba

(InnehĂ¥ller Sulfiter)

½ st

Granatäpple

1 portionspĂ¥se

Bladpersilja

1 st

Morot

150 ml

Yoghurt

(InnehĂ¥ller Mjölk)

10 g

Mandlar

(InnehĂ¥ller Nötter Kan innehĂ¥lla RĂ¥g, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

1 st

Lök

IngĂ¥r inte i din leverans

½ msk

Smör (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2631 kJ
Energi (kcal)629 kcal
Fett23.7 g
varav mättat8.9 g
Kolhydrater79.3 g
varav socker18.2 g
Protein21.6 g
Salt5 g

Köksredskap

•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6