I kväll frestar vi med riktiga lyxburgare som hela familjen kommer att älska. Vi bygger våra burgare med BBQ-marinerad pulled pork, jalapeño och en härligt krispig äppelslaw med kål och gräddfil. Som tillbehör serverar vi loaded nachos – cajunkryddade tortillachips toppade med ost, gräddfil, tomat, salladslök och jalapeño.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Briochebröd
(Innehåller: Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla spår av: Sesam, Soja)
300 g
Pulled pork
60 g
BBQ-sås
(Innehåller: Sulfiter, Senap)
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller: Sulfiter)
2 st
Jalapeno
150 g
Tortillachips
(Kan innehålla spår av: Mjölk)
150 g
Kålmix
1 st
Äpple
150 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
50 g
Riven gouda
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Tomat
1 st
Salladslök
5 g
Tex-Mex
4 g
Rökt paprikapulver