Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
300 g
Kycklingbröstfilé
20 g
Sesamfrön
(Innehåller: Sesam Kan innehålla spår av: Nötter, Jordnötter)
150 g
Jasminris
2 st
Morot
1 st
Salladslök
10 ml
Sesamolja
(Innehåller: Sesam)
40 g
Sweet chilisås
1 st
Lime
50 g
Asiatisk majonnäs
(Innehåller: Sesam, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Vete)
1 st
Pak choi
½ msk
Smör till ris
3 dl
Vatten till ris
½ tsk
Salt till ris
½ tsk
Salt till grönsaker
¼ tsk
Salt till kött
Thinly slice spring onion.
In a medium saucepan with a lid, heat butter over a medium heat.
Fry spring onion for 1-2 min, or until golden and fragrant.
Add water and bring to a boil. Add rice and salt, cover with a lid and reduce the heat to medium-low. Simmer for 12 min, then remove the pan from the heat and keep covered for another 10 min.
TIP: Don't lift the lid while rice is resting!