topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chili sin carne

Chili sin carne

med crème fraiche och tortilla chips

.

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

75

Tortilla chips

(Kan innehålla Mjölk)

1

Krossade tomater

1

Grön paprika

25

Ketchup

1

Koriander

75

Crème fraiche

1

Röd chili

2

Morot

4

Grönsaksbuljong

4

Hello Mexico kryddmix

1

Rödlök

1

Kidneybönor

1

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

Socker

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)290 kcal
Energi (kJ)1214 kJ
Fett11.07 g
varav mättat1.2 g
Kolhydrater34.6 g
varav socker3.7 g
Protein8.18 g
Salt1.9 g

Instruktioner

1

Pressa vitlök. Finhacka rödlök. Kärna ur och hacka både paprika och chili fint. Skala och finhacka morot. Skölj kidneybönor i en sil.

2

Hetta upp en stor stekpanna på medelvärme. Tillsätt en skvätt olja*, vitlök, rödlök, paprika, chili (stark!), morot och Hello Mexico kryddmix. Stek grönsakerna tills de har mjuknat, 4-5 min.

3

Häll i kidneybönor, grönsaksbuljong, ketchup och krossade tomater. Låt sjuda i 7-10 min. Smaksätt med en nypa socker*, salt* och peppar*.

4

Grovhacka koriander.

5

Fördela chilin mellan era skålar. Toppa med en klick crème fraiche. Strö över koriander och servera med tortillachips vid sidan av.