Plant-based mushroom and tahini pasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plant-based mushroom and tahini  pasta

Plant-based mushroom and tahini pasta

with crisp pangratatto and fresh rucola

Taggar:
Vegetarisk
•Mjölkfri
Allergener:
Soja
•Gluten
•Vete
•Sesam
•Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

15 g

Misopasta

(Innehåller Soja, Gluten, Vete)

50 g

Tahini

(Innehåller Sesam)

12.5 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

2 st

Vitlöksklyfta

1 paket

Spaghetti

(Innehåller Vete, Gluten Kan innehålla Senap, Soja)

60 g

Spenat

25 g

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

40 g

Rucola

½ st

Citron

150 g

Portabello

15 g

Senap

(Innehåller Senap)

4 g

Vitlöksflörter

1 st

Lök

40 g

Solroskärnor

(Kan innehålla Nötter, Jordnötter, Sesam)

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 2)

1 msk

Olivolja (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3658 kJ
Energi (kcal)874 kcal
Fett42 g
varav mättat6.3 g
Kolhydrater89.3 g
varav socker9 g
Protein30.7 g
Salt2.6 g

Köksredskap

•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6