Skip to main content
Plant-based mushroom and tahini  pasta

Plant-based mushroom and tahini pasta

with crisp pangratatto and fresh rucola

Taggar:
Vegetarisk
Mjölkfri
Allergener:
Soja
Gluten
Vete
Sesam
Senap

Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

15 g

Misopasta

(Innehåller: Soja, Gluten, Vete)

50 g

Tahini

(Innehåller: Sesam)

12.5 ml

Sojasås

(Innehåller: Soja, Gluten, Vete)

2 st

Vitlöksklyfta

180 g

Spaghetti

(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Senap, Soja)

60 g

Spenat

25 g

Pankoströbröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

40 g

Rucola

½ st

Citrusfrukt

150 g

Portabello

15 g

Senap

(Innehåller: Senap)

4 g

Vitlöksflörter

1 st

Lök

40 g

Solroskärnor

(Kan innehålla spår av: Nötter, Jordnötter, Sesam)

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 2)

1 msk

Olivolja (steg 4)

Näringsvärden

Energi (kJ)3650 kJ
Energi (kcal)872 kcal
Fett41.7 g
varav mättat6.1 g
Kolhydrater94.7 g
varav socker9.4 g
Kostfiber8 g
Protein30.5 g
Salt2.7 g
Potassium498.8 mg
Calcium78.1 mg
Iron0.6 mg

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6