
Ikväll lagar vi en spännande kikärtscurry med massor av härliga ingredienser. Den goda currysåsen innehåller kikärtor, kokosmjölk och massor av ljuvliga kryddor. Spännande tillbehör är knaprigt cashewris med mynta och koriander, och en fräsch morot- och gurksallad med lime.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
150 g
Basmatiris
1 portionspåse
Mynta & koriander
20 g
Cashewnötter
(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Jordnötter, Sesam)
200 ml
Kokosmjölk
4 g
Milda Mahal
1 paket
Kikärtor
1 st
Lök
20 g
Gul currypasta
(Innehåller: Senap)
4 g
Buljong
(Innehåller: Selleri)
1 paket
Yoghurt
(Innehåller: Mjölk)
50 g
Aprikoschutney
(Innehåller: Senap)
1 st
Morot
1 st
Gurka
1 st
Citrusfrukt
3 dl
Vatten (steg 1)
½ msk
Smör (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 5)
¼ tsk
Salt (steg 4)
2 msk
Vatten (steg 4)





