Crispy baked fish sticks and mashed potatoes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Crispy baked fish sticks and mashed potatoes

with mixed green and radish salad

Allergener:
Fisk
•Gluten
•Vete
â€¢Ă„gg
•Mjölk

Läs produktetiketten för att fĂ¥ all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
NivĂ¥Lätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(InnehĂ¥ller Fisk)

25 g

Pankoströbröd

(InnehĂ¥ller Gluten, Vete)

4 g

Mamas Favorit

(InnehĂ¥ller Ă„gg)

1 portionspĂ¥se

Bladpersilja

500 g

Bakpotatis

75 ml

Gräddfil

(InnehĂ¥ller Mjölk)

60 g

Salladsmix

37.5 g

Rädisor

IngĂ¥r inte i din leverans

3 msk

Mjölk till mos

½ tsk

Salt till mos

2 dl

Mjöl till panering

¼ tsk

Salt till panering

1

Ă„gg till panering

¼ tsk

Salt till fisk

1 msk

Olja till sallad

¼ tsk

Salt till sallad

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2327 kJ
Energi (kcal)556 kcal
Fett16.6 g
varav mättat5.3 g
Kolhydrater68.7 g
varav socker6.8 g
Protein35.8 g
Salt4.4 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6