Creamy baked mushroom-spinach cannelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Creamy baked mushroom-spinach cannelloni

with herby tomato sauce and cheese mix

Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Champinjoner

1 st

Vitlöksklyfta

60 g

Spenat

1 paket

Krossade tomater

1 paket

Färska lasagneplattor

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Senap, Soja, Ägg)

paket

Lasagneplattor

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Ägg, Senap, Soja)

4 g

Medelhavets Pärla

50 g

Cheddar-/goudamix, riven

(Innehåller Mjölk)

100 g

Ricotta

(Innehåller Mjölk)

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

1 portionspåse

Bladpersilja

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör till stekning

½ tsk

Salt till svamp

1 msk

Olja till stekning

½ dl

Vatten till sås

½ tsk

Salt till sås

1 tsk

Socker till sås

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2597 kJ
Energi (kcal)621 kcal
Fett29.3 g
varav mättat14.6 g
Kolhydrater63.6 g
varav socker15.6 g
Protein24.2 g
Salt5.5 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6