BBQ-kryddad pulled pork-bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-kryddad pulled pork-bowl

BBQ-kryddad pulled pork-bowl

med osttoppade pommes och krämig slaw

Samla hela familjen i köket och laga kvällsmat som kommer att uppskattas av både stora och små! Dagens middag bjuder på välkända smaker från det amerikanska köket. Vi lagar knapriga pommes som blir extra goda med ett täcke av riven ost och cajunkryddad pulled pork som vi toppar med BBQ-sås. En krämig slaw med kålmix och gräddfil blir rättens gröna inslag.

Taggar:
<650 kcal 2P-baserat
Allergener:
Mjölk
Sulfiter
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

4 g

Kycklingbuljong

4 g

Rökt paprikapulver

500 g

Potatis

60 g

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

150 g

Strimlad salladsmix

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

300 g

Pulled pork

1 portionspåse

Gräslök

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt till potatis

¼ tsk

Salt till slaw

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2610 kJ
Energi (kcal)624 kcal
Fett25.6 g
varav mättat12.6 g
Kolhydrater61.4 g
varav socker14.5 g
Protein37.7 g
Salt7.1 g

Instruktioner

Rosta pommes
1

Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).

Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna pommes och placera dem på en plåt med bakplåtspapper.

Blanda med olivolja, rökt paprikapulver, salt och en nypa peppar.

Rosta i ugnen i 25–35 min, eller tills gyllene och mjuka.

TIPS: Använd flera plåtar om det blir för trångt

Hacka gräslök
2

Under tiden, finhacka gräslök.

Laga pulled pork
3

Placera kött, sky från förpackningen, kycklingbuljong och Ay Cajun-ba i en kastrull med lock.

Hetta upp kastrullen på medelvärme och låt sjuda under lock i 10–12 min.

Blanda slaw
4

Under tiden, blanda gräddfil, salladsmix, salt och en nypa peppar i en stor skål.

Osttoppa potatis
5

Toppa färdiga pommes med finriven ost och låt den smälta.

Använd 2 gafflar för att riva tills köttet är helt strimlat.

Servera
6

Lägg upp pommes, pulled pork och slaw i djupa tallrikar.

Ringla BBQ-sås över pulled pork och toppa med gräslök.