BBQ-kryddad pulled pork-bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-kryddad pulled pork-bowl

BBQ-kryddad pulled pork-bowl

med osttoppade pommes och krämig slaw

Samla hela familjen i köket och laga kvällsmat som kommer att uppskattas av både stora och små! Dagens middag bjuder på välkända smaker från det amerikanska köket. Vi lagar knapriga pommes som blir extra goda med ett täcke av riven ost och cajunkryddad pulled pork som vi toppar med BBQ-sås. En krämig slaw med kålmix och gräddfil blir rättens gröna inslag.

Taggar:
Lågkalori
Allergener:
Sulfiter
Senap
Mjölk
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

60 g

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

4 g

Kycklingbuljong

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

500 g

Potatis

4 g

Rökt paprikapulver

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

75 ml

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

150 g

Strimlad salladsmix

(Kan innehålla Selleri)

1 portionspåse

Gräslök

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2610 kJ
Energi (kcal)624 kcal
Fett25.6 g
varav mättat12.6 g
Kolhydrater61.4 g
varav socker16.1 g
Protein37.7 g
Salt7.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Medium Saucepan

Instruktioner

Rosta pommes
1

Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).

Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna pommes och placera dem på en plåt [2 plåtar, 4P] med bakplåtspapper.

Blanda med olivolja, rökt paprikapulver, salt [1/2 tsk | 1 tsk] och en nypa peppar.

Rosta i ugnen i 25–35 min, eller tills gyllene och mjuka.

Hacka gräslök
2

Under tiden, finhacka gräslök.

Laga pulled pork
3

Placera kött, sky från förpackningen, kycklingbuljong och Ay Cajun-ba i en kastrull med lock.

Hetta upp kastrullen på medelvärme och låt sjuda under lock i 10–12 min.

Blanda slaw
4

Under tiden, blanda gräddfil, salladsmix, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] och en nypa peppar i en stor skål.

Osttoppa potatis
5

Toppa färdiga pommes med finriven ost och låt den smälta.

Använd 2 gafflar för att riva tills köttet är helt strimlat.

Servera
6

Lägg upp pommes, pulled pork och slaw i djupa tallrikar.

Ringla BBQ-sås över pulled pork och toppa med gräslök.