Veggie krebinetter and mornay sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Veggie krebinetter and mornay sauce

with herb potatoes and dill-apple salad

Allergener:
Gluten
Korn
Soja
Vete
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Vegofärs

(Innehåller Gluten, Korn, Soja)

25 g

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

400 g

Småpotatis

1 portionspåse

Dill

1 st

Äpple

1 st

Gurka

1 st

Citron

1 portionspåse

Bladpersilja

1 st

Lök

200 g

Mornaysås

(Innehåller Mjölk)

25 g

Ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till sallad

½ msk

Olja till sallad

2 msk

Mjöl till fritters

1

Ägg till fritters

¼ tsk

Salt till fritters

1 msk

Olja till stekning

½ dl

Vatten till sås

1 msk

Smör till potatis

¼ tsk

Salt till potatis

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3375 kJ
Energi (kcal)807 kcal
Fett36.4 g
varav mättat13.3 g
Kolhydrater83.4 g
varav socker16.8 g
Protein31.1 g
Salt4.6 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6