Teriyaki pulled chicken tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki pulled chicken tacos

Teriyaki pulled chicken tacos

with creamy slaw and pickled red onion

Allergener:
Gluten
•Vete
•Senap
â€¢Ă„gg
•Sulfiter
•Soja

Läs produktetiketten för att fĂ¥ all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
tio minuter
NivĂ¥Lätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kycklingbröstfilé

8 st

Minitortillas

(InnehĂ¥ller Gluten, Vete Kan innehĂ¥lla Senap, Soja)

50 g

Majonnäs

(InnehĂ¥ller Senap, Ă„gg)

25 ml

Vitvinsvinäger

(InnehĂ¥ller Sulfiter)

75 g

TeriyakisĂ¥s

(InnehĂ¥ller Gluten, Vete, Soja)

2 st

Morot

75 g

RödkĂ¥l, förskuren

1 st

Rödlök

IngĂ¥r inte i din leverans

½ tsk

Socker (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3443 kJ
Energi (kcal)823 kcal
Fett32.2 g
varav mättat5 g
Kolhydrater84.7 g
varav socker22.6 g
Protein46.6 g
Salt6.5 g

Köksredskap

•BakplĂ¥t
•Rivjärn

Instruktioner

1
2
3
4
5
6