Blev ni frestade av det spännande namnet på denna rätt? Det förstår vi, och vi vågar lova att ni inte blir besvikna över resultatet! Vi steker räkor och blandar dem sen med gurka, majonnäs och dill. Vi fyller briochebröd med räkröra, stekt schalottenlök, och morotsband, och serverar den med krispig klyftpotatis.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Briochebröd
1 st
Schalottenlök
50 g
Majonnäs
150 g
Kungsräkor
500 g
Potatis
½ st
Vitlöksklyfta
1 st
Dill
½ st
Kålrabbi, vit
Sallad
½ tsk
Salt till potatis
¼ tsk
Salt till räkor
2 msk
Smör till smör
¼ tsk
Salt till sås
½ msk
Olja till sallad
TIPS: Använd flera plåtar om det blir för trångt