Skip to main content
Soft brioche shrimp rolls

Soft brioche shrimp rolls

med krispig schalottenlök och färsk dill

Blev ni frestade av det spännande namnet på denna rätt? Det förstår vi, och vi vågar lova att ni inte blir besvikna över resultatet! Vi steker räkor och blandar dem sen med gurka, majonnäs och dill. Vi fyller briochebröd med räkröra, stekt schalottenlök, och morotsband, och serverar den med krispig klyftpotatis.

Taggar:
Barnvänlig
Laga mig först
Comfort Food
Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Senap
Kräftdjur

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Briochebröd

1 st

Schalottenlök

50 g

Majonnäs

150 g

Kungsräkor

500 g

Potatis

½ st

Vitlöksklyfta

1 st

Dill

½ st

Kålrabbi, vit

Sallad

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt till potatis

¼ tsk

Salt till räkor

2 msk

Smör till smör

¼ tsk

Salt till sås

½ msk

Olja till sallad

Näringsvärden

Energi (kJ)3619 kJ
Energi (kcal)865 kcal
Fett42.6 g
varav mättat12.8 g
Kolhydrater98 g
varav socker17.4 g
Kostfiber8.2 g
Protein23.6 g
Kolesterol78 mg
Salt5.7 g
Potassium1192.8 mg
Calcium19.9 mg
Iron0.2 mg

Instruktioner

1

TIPS: Använd flera plåtar om det blir för trångt

2
3
4
5
6