Pork tenderloin with sage and hazelnut sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pork tenderloin with sage and hazelnut sauce

Pork tenderloin with sage and hazelnut sauce

with mushroom, cauliflower and leek risotto

Allergener:
Nötter
•Mjölk
•Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid45 minuter
35 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Purjolök

20 g

Hasselnötter

(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Spelt, Vete, Korn, Havre, Jordnötter, Råg)

100 g

Ostronskivling

275 g

Blomkål

1 portionspåse

Salvia

8 g

Vitlöksflörter

4 g

Kycklingbuljong

150 g

Risottoris

300 g

Fläskytterfilé

20 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

½ st

Äpple

40 g

Rucola

Ingår inte i din leverans

½ msk

Smör (steg 2)

6 dl

Vatten (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 3)

2 msk

Smör (steg 5)

½ msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3581 kJ
Energi (kcal)856 kcal
Fett39.5 g
varav mättat17.2 g
Kolhydrater74.9 g
varav socker12.7 g
Protein48.4 g
Salt3.2 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna
•Rivjärn

Instruktioner

1
2
3
4
5
6