Skip to main content
Pankopanerad fläskkotlett
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopanerad fläskkotlett

Pankopanerad fläskkotlett

med fräsch päronslaw och BBQ-sås

Snabbt och gott är ledorden för vår gyllenstekta fläskkotlett i en härlig pankopanering. Vi serverar den med en krispig päronslaw och BBQ-sås och njuter av middag på 20 minuter!

Taggar:
Snabb
Under 650 kcal
Max 50g kolhydrater
Allergener:
Gluten
Vete
Sulfiter
Senap
Mjölk
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Pankoströbröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

1 st

Gurka

60 g

BBQ-sås

(Innehåller: Sulfiter, Senap)

150 g

Strimlad salladsmix

20 g

Finriven ost

(Innehåller: Mjölk, Ägg)

250 g

Skivad fläskkotlett

40 g

Aioli

(Innehåller: Ägg, Senap)

1 st

Päron

Ingår inte i din leverans

1 st

Ägg till panering

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2122 kJ
Energi (kcal)507 kcal
Fett25.2 g
varav mättat6.8 g
Kolhydrater32 g
varav socker18 g
Protein35.3 g
Salt1.7 g

Instruktioner

Förbered panering
1

Krydda kött med en nypa salt på båda sidor.

Vispa ägg i en djup tallrik.

Blanda panko med riven ost och en nypa salt och peppar i en ny djup tallrik.

Panera kött
2

Vänd kött först i ägg och sen i pankomix.

Ställ åt sidan på en tallrik.

Stek kött
3

Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme och tillsätt olivolja så det täcker pannan. 

Stek kött i 3–4 min per sida, eller tills gyllene och genomstekt.

Lägg över kött på en tallrik med hushållspapper.

TIPS: 1) Tillsätt mer olja vid behov. 2) Stek i omgångar om det blir för trångt. 3) Köttet är färdiglagat när det är utan inslag av rosa.

Förbered råvaror
4

Under tiden, skär päron i tunna skivor.

Grovhacka gurka.

Blanda päronslaw
5

Blanda salladsmix, päron, gurka, aioli och en skvätt vatten i en stor skål. Krydda med en nypa salt och peppar.

Skär kött i skivor.

Servera
6

Lägg upp kött och päronslaw på tallrikar.

Servera BBQ-sås vid sidan av.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image