Lebanese style charred cod and tahini sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Lebanese style charred cod and tahini sauce

with pistachio-chickpea rice and pickled pomegranate salad

Allergener:
Nötter
Sesam
Mjölk
Fisk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

½ g

Kikärtor

15 g

Pistagenötter

(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Korn, Gluten, Havre, Jordnötter, Råg, Sesam, Spelt, Vete)

½ st

Granatäpple

1 st

Rödlök

1 st

Citron

1 st

Bladpersilja

1 st

Vitlöksklyfta

25 g

Tahini

(Innehåller: Sesam)

75 g

Yoghurt

(Innehåller: Mjölk)

4 g

Za'atar

(Innehåller: Sesam)

250 g

Torsk

(Innehåller: Fisk)

125 g

Körsbärstomater

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten till ris

½ tsk

Salt till ris

1 msk

Olja till sallad

¼ tsk

Salt till sallad

½ tsk

Socker till sås

¼ tsk

Salt till sås

¼ tsk

Salt till fisk

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3339 kJ
Energi (kcal)798 kcal
Fett27.3 g
varav mättat6.1 g
Kolhydrater93.4 g
varav socker15.1 g
Protein41.3 g
Salt3.8 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6