Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Vår grekiska sallad är ett perfekt grönt tillbehör – kanske väljer du att servera den som en del av en medelhavsinspirerad buffé? Tomat, gurka, rödlök, oliver och salladsost vänds i en enkel dressing med olivolja, örtkryddor och citronsaft, och sen är det bara att hugga in.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Tomat
4 g
Medelhavets Pärla
½ st
Rödlök
1 st
Citron
100 g
Grekisk ost
(Innehåller: Mjölk)
70 g
Gröna oliver
1 st
Gurka
1 msk
Olja till dressing
¼ tsk
Salt till dressing
Grovhacka tomat.
Skär gurka i halvmånar.
Skär rödlök i tunna skivor.
Halvera citron.
Halvera oliver.
Smula salladsost.
Blanda olivolja, Medelhavets Pärla, en generös skvätt citronsaft, salt och en nypa peppar i en stor skål.
Vänd ner alla ingredienser i skålen med dressing.
Lägg upp sallad i en skål.