Blackened cajun salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Blackened cajun salmon

Blackened cajun salmon

with garlic spinach rice and lime yoghurt

Taggar:
Snabb
Allergener:
Fisk
•Sulfiter
•Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Vitlöksklyfta

150 g

Basmatiris

60 g

Spenat

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

2 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

1 st

Gurka

3 st

Salladslök

75 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

½ st

Ekologisk lime

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2801 kJ
Energi (kcal)669 kcal
Fett28.8 g
varav mättat7 g
Kolhydrater70.3 g
varav socker6 g
Protein36.1 g
Salt1.5 g

Köksredskap

•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6