En enkel wrap blir den perfekta middagen när du inte har så mycket tid över att laga mat, men vill äta något gott! Vi fyller varma tortillabröd med stekt potatis, chorizo och mozzarella och serverar våra wraps med en enkel morot- och tomatsallad.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Rödlök
1 st
Potatis, tärnad och förkokt
4 g
Mamas Favorit
(Innehåller: Ägg)
120 g
Tärnad chorizo
(Innehåller: Mjölk)
1 paket
Mozzarella
(Innehåller: Mjölk)
2 st
Tortillabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
1 st
Tomat
1 st
Morot
40 g
Rucola
1 msk
Olja till stekning
½ tsk
Salt till potatis
1 msk
Olja till sallad
¼ tsk
Salt till sallad
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Finhacka rödlök.
Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på hög värme.
Tillsätt potatis och rödlök till pannan och krydda med Mamas Favorit, salt och en nypa peppar. Stek under omrörning i 7–8 min, eller tills brynt.
TIPS: Tillsätt mer olja om potatisen fastnar i stekpannan.
Under tiden, hetta upp en skvätt olivolja i en ny stor stekpanna på medelvärme.
Stek chorizo i 6–8 min, eller tills brynt och genomstekt.
Häll av mozzarella och riv den i bitar.
Skölj rucola.
Skär tomat i klyftor.
Riv morot grovt.
Blanda rucola, tomat, morot, olivolja, salt och en nypa peppar i en stor skål.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
Fördela potatis, chorizo och mozzarella mellan tortillas. Vik in ändarna och rulla ihop till wraps.
Halvera wraps och servera med sallad på tallrikar.