HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpaghetti Och Svampsås
topBanner
Spaghetti och svampsås

Spaghetti och svampsås

med bacon och råkost

Null

Allergener:glutensulfitermjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
30 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

⅓ msk

Tranbär

(Kan innehållasesam, nötter, jordnötter)

10 dl

Spaghetti

(InnehållerglutenKan innehållasoja)

Vitlöksklyfta

Schalottenlök

Skogschampinjoner

Bladpersilja

Morot

Vitvinsvinäger

(Innehållersulfiter)

Crème fraiche

(Innehållermjölk)

Bacon

Ingår inte i din leverans

Olivolja

Vatten

Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100 g
Energi (kcal)22 kcal
Energi (kJ)92 kJ
Fett2.5 g
varav mättat0.4 g
Kolhydrater0.01 g
varav socker0 g
Protein0 g
Salt0 g
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1

Koka upp vatten* (se mängd i ingredienslistan) i en stor kastrull. Tillsätt en nypa salt*och spaghetti. Låt koka i 10-12 min. Häll av i ett durkslag och för över pastan till kastrullen igen och ställ åt sidan med lock på.

2

Skala och finhacka vitlök och schalottenlök. Skär bacon i 2 cm breda bitar. Dela svamp i 1 cm breda skivor.

3

Fräs lök, bacon och svamp i en stor stekpanna på medelvärme i 5 min.

4

Finhacka persilja (spara lite till servering). Tillsätt crème fraîche, persilja och spaghetti i stekpannan. Rör om ordentligt, ta stekpannan åt sidan och smaksätt med salt och peppar*.

5

Skala och grovriv morot. Blanda vitvinsvinäger, olivolja*, salt och peppar* i en skål. Lägg sedan till morot och tranbär

6

Servera spaghettin med råkostsalladen på sidan.