topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Quesadillas med pesto

Quesadillas med pesto

koriander, tomat- och svart bönsalsa

Försvinnande goda quesadillas med aptitretande smaker som tilltalar både stora och små. Fyllda med smältande mozzarella som samsas med pikant pesto och serveras med en munvattnande salsa är detta en perfekt familjemåltid att samlas kring.

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

1

Koriander

1

Schalottenlök

1

Tomat

1

Lime

4

Tortillabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

60

Pesto, grön

(Innehåller Mjölk, Sulfiter)

100

Riven mozzarella

(Innehåller Mjölk)

35

Rucola

1

Svarta bönor

75

Crème fraiche

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)1139 kcal
Energi (kJ)4764 kJ
Fett42.75 g
varav mättat12.1 g
Kolhydrater138.86 g
varav socker5.2 g
Protein43.71 g
Salt4.6 g

Instruktioner

Förbered grönsaker
1

Finhacka schalottenlök och tomat. Grovhacka koriander. Skölj svarta bönorna i en sil under kallt vatten. Riv limezest [1/2 tsk, 2 pers | 1 tsk, 4 pers] och dela lime i klyftor. VIKTIGT: Glöm inte att skrubba citronen innan du river zesten.

Laga salsa
2

Blanda en salsa av schalottenlök, tomat, koriander, bönor, olivolja*, limezest, limejuice [1 msk, 2 pers | 2 msk, 4 pers], en nypa salt* och peppar* i en bunke.

Bre pesto
3

Grovhacka rucola [1/2 påse, 2 pers]. Bre halva sidan av varje tortilla med pesto. Strö över ett lager mozzarella och frisk rucola.

Förvandla till quesadillas
4

Vik den andra halvan av tortillasen över fyllningen med försiktig hand.

Stek quesadillas
5

Hetta upp en torr stekpanna på medelvärme. När pannan är varm, stek dina quesadillas tills de är gyllenbruna, 1-2 min på varje sida. Stek i två pannor eller i omgångar om det behövs.

Servera
6

Fördela quesadillas och tomat- och svart bönsalsa mellan era tallrikar. Toppa med en klick crème fraiche, och middagen är serverad.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image