
Försvinnande goda quesadillas med aptitretande smaker som tilltalar både stora och små. Fyllda med smältande mozzarella som samsas med pikant pesto och serveras med en munvattnande salsa är detta en perfekt familjemåltid att samlas kring.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1
Koriander
1
Schalottenlök
1
Tomat
1
Lime
4
Tortillabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
60
Pesto, grön
(Innehåller: Mjölk, Sulfiter)
100
Riven mozzarella
(Innehåller: Mjölk)
35
Rucola
1
Svarta bönor
75
Crème fraiche

Finhacka schalottenlök och tomat. Grovhacka koriander. Skölj svarta bönorna i en sil under kallt vatten. Riv limezest [1/2 tsk, 2 pers | 1 tsk, 4 pers] och dela lime i klyftor. VIKTIGT: Glöm inte att skrubba citronen innan du river zesten.

Blanda en salsa av schalottenlök, tomat, koriander, bönor, olivolja*, limezest, limejuice [1 msk, 2 pers | 2 msk, 4 pers], en nypa salt* och peppar* i en bunke.

Grovhacka rucola [1/2 påse, 2 pers]. Bre halva sidan av varje tortilla med pesto. Strö över ett lager mozzarella och frisk rucola.

Vik den andra halvan av tortillasen över fyllningen med försiktig hand.

Hetta upp en torr stekpanna på medelvärme. När pannan är varm, stek dina quesadillas tills de är gyllenbruna, 1-2 min på varje sida. Stek i två pannor eller i omgångar om det behövs.

Fördela quesadillas och tomat- och svart bönsalsa mellan era tallrikar. Toppa med en klick crème fraiche, och middagen är serverad.