Thai veggie green curry soup
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Thai veggie green curry soup

with fresh udon noodles and garlic-chili oil

Taggar:
10 min prep
Snabb
Vegetarisk
Mjölkfri
Allergener:
Vete
Soja
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

40 g

Grön currypasta

180 ml

Kokosmjölk

25 ml

Sojasås

(Innehåller: Vete, Soja, Gluten)

1 st

Citrongräs

1 st

Koriander

440 g

Udonnudlar

(Innehåller: Gluten, Vete)

1 g

Chiliflakes

½ st

Rostad lök

(Innehåller: Gluten, Vete)

1 st

Lime

1 st

Pak choi

100 g

Ostronskivling

½ st

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olja till stekning

2 msk

Olja till chiliolja

2.5 dl

Vatten till soppa

¼ tsk

Salt till grönsaker

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3136 kJ
Energi (kcal)749 kcal
Fett41.1 g
varav mättat18.6 g
Kolhydrater75.6 g
varav socker6.8 g
Protein18.2 g
Salt7.3 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6