topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krispiga quesadillas

Krispiga quesadillas

med svarta bönor, råris och körsbärstomater

.

Allergener:
Mjölk
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

8

Panamat

85

Råris

1

Svarta bönor

½

Mango

1

Lime

1

Salladslök

200

Körsbärstomater

2

Vitlöksklyfta

1

Koriander

12.5

Honung

75

Gräddfil

50

Riven mozzarella

(Innehåller Mjölk)

8

Minitortillas

(Innehåller Gluten, Vete)

Ingår inte i din leverans

1

Ägg

4.5

Vatten

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)619 kcal
Energi (kJ)2591 kJ
Fett18.19 g
varav mättat6.4 g
Kolhydrater81.32 g
varav socker7.8 g
Protein28.44 g
Salt2.3 g

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°C. Skölj råris [1/2 paket, 2 pers] i en sil under kallt vatten*. Koka sedan upp ris och vatten* (se ingredienslistan) i en kastrull på hög värme. Krydda med en nypa salt*. Sänk värmen och låt sjuda under lock i 18-20 min tills riset är mjukt och genomkokt.

2

Skölj bönorna i en sil under kallt vatten. Skala mango [1/2 st, 2 pers] och tärna den i 1 cm stora bitar. Skiva salladslök tunt. Pressa vitlök. Hacka koriander. Blanda bönor, mango, salladslök, vitlök och koriander i en skål och krydda med en nypa salt* och peppar*.

3

Hetta upp en skvätt olivolja* i en stekpanna på medelvärme. Stek det färdigkokta riset, Central American Style kryddmix och ägg* i 3-4 min. Rör ner de hackade grönsakerna, stek i 3-4 min. Tillsätt mozzarella och stek i 1-2 min. Krydda med en nypa salt* om nödvändigt.

4

Klä en plåt med bakplåtspapper och lägg tortillabröden på den. Lägg de stekta grönsakerna på ena halvan av varje tortilla och vik ihop dem. Tillaga dina quesadillas i 5-7 min i ugnen, tills de har fått en gyllene färg och osten har smält. STEP 5) Halvera körsbärstomater. Blanda gräddfil [1/2 burk, 2 pers], honung och limejuice [1 tsk, 2 pers | 2 tsk, 4 pers] i en skål. Smaksätt med en nypa salt* och peppar*.  

5

[description]

6

Servera dina quesadillas rykande varma från ugnen med körsbärstomaterna och dressing vid sidan av.