
I kväll drömmer vi oss bort till Medelhavets varma stränder och lagar en snabb räkpasta med härliga örtkryddor. Vi kokar spaghetti och vänder den i en gräddsås med räkor, lök, körsbärstomater och spenat. Våra kryddblandningar Mamas Favorit och Medelhavets Pärla ger helt rätt smak, och pastan får en både krämig och knaprig topping i form av finriven ost och pumpakärnor.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
4 g
Mamas Favorit
(Innehåller: Ägg)
250 g
Körsbärstomater
4 g
Medelhavets Pärla
150 ml
Matlagningsgrädde
(Innehåller: Mjölk)
10 g
Pumpakärnor
(Kan innehålla spår av: Spelt, Råg, Vete, Sesam, Kamut, Korn, Jordnötter, Havre, Nötter, Gluten)
150 g
Kungsräkor
(Innehåller: Kräftdjur)
180 g
Spaghetti
(Innehåller: Vete, Gluten Kan innehålla spår av: Senap, Soja)
20 g
Finriven ost
(Innehåller: Ägg, Mjölk)
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller: Selleri)
1 st
Lök
60 g
Spenat
½ dl
Sparat nudelvatten
½ msk
Olja till stekning
¼ tsk
Salt till räkor
½ dl
Vatten till sås



