Låt oss fresta med kokt potatis smaksatt med äkta smör samt saftig kyckling i en underbart krämig sås smaksatt med färsk basilika. Serveras med en uppfriskande äppelsalladen vid sidan av. En matig, enkel och ljuvligt god middag.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
4 g
Vitlöksflörter
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
280 g
Kycklinginnerfilé
400 g
Småpotatis
1 st
Vitlöksklyfta
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller Selleri)
1 portionspåse
Basilika
1 st
Äpple
75 g
Förskuren spetskål
20 g
Tranbär
(Kan innehålla Sesam, Nötter, Jordnötter)
¼ tsk
Salt (steg 5)
1 msk
Smör (steg 5)
Koka upp en stor kastrull med saltat vatten.
Halvera potatis.
Grovhacka basilika.
Lägg upp potatis, kyckling och tranbärssallad på tallrikar.
Ringla basilikasås över kycklingen.