Vissa dagar finns det inget som slår en krämig pastarätt. Att den dessutom bara tar tjugo minuter att laga är helt klart en bonus! Vi kokar spaghetti och steker räkor och lök som smaksätts med Worcestershiresås och vitlök i en sås med grädde och körsbärstomater och får en italiensk touch med vår egen kryddblandning, Mamas favorit. Färsk rucola och chili flakes på toppen ger extra sting.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150 g
Räkor
(Innehåller Kräftdjur)
1 paket
Spaghetti
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Soja)
1 burk
Tomatpuré
1 st
Rödlök
1 st
Vitlöksklyfta
4 g
Mamas Favorit
(Innehåller Ägg)
1 st
Worcestershiresås
(Innehåller Soja)
125 g
Körsbärstomater
20 g
Rucola
½ g
Chiliflakes
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
1 msk
Olivolja (steg 3)
½ tsk
Salt (steg 4)
½ tsk
Socker (steg 4)
½ msk
Olivolja (steg 4)