Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Äntligen är det dags att damma av grillen! Här är det ultimata tillbehöret till en riktigt god middag – grillad ciabatta med vitlökssmör, färsk persilja och mozzarella som får det att vattnas i munnen.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
250 g
Ciabatta
1 g
Mozzarella
1 st
Kruspersilja
2 st
Vitlöksklyfta
2 msk
Smör till smör
¼ tsk
Salt till smör
Värm grillen till hög värme.
Finhacka eller pressa vitlök.
Finhacka persilja.
Blanda vitlök, persilja, smör, salt och en nypa peppar i en liten skål.
Häll av mozzarella och riv den i grova bitar.
Halvera cibatta på längden.
Bre ciabatta med vitlökssmör och toppa med mozzarella i ett jämnt lager.
Grilla ciabatta i 10–12 min, eller tills osten har smält.
Skär ciabatta i mindre bitar och lägg upp på en tallrik.