Skip to main content
Grillad ost- och vitlöksciabatta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Grillad ost- och vitlöksciabatta

Sharingrätt | med mozzarella och persilja

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Äntligen är det dags att damma av grillen! Här är det ultimata tillbehöret till en riktigt god middag – grillad ciabatta med vitlökssmör, färsk persilja och mozzarella som får det att vattnas i munnen.

Allergener:
Gerste
Gluten
Hvede
Milk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

1 g

Mozzarella

1 st

Kruspersilja

2 st

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

2 msk

Smör till smör

¼ tsk

Salt till smör

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2432 kJ
Energi (kcal)581 kcal
Fett26.2 g
varav mättat15.6 g
Kolhydrater63.2 g
varav socker3.9 g
Kostfiber3.5 g
Protein21.7 g
Salt3.3 g

Instruktioner

Förbered råvaror
1

Värm grillen till hög värme.

Finhacka eller pressa vitlök.

Finhacka persilja.

Blanda vitlökssmör
2

Blanda vitlök, persilja, smör, salt och en nypa peppar i en liten skål.

Häll av mozzarella och riv den i grova bitar.

3

Halvera cibatta på längden.

Bre ciabatta med vitlökssmör och toppa med mozzarella i ett jämnt lager.

Grilla ciabatta i 10–12 min, eller tills osten har smält.

4

Skär ciabatta i mindre bitar och lägg upp på en tallrik.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image