topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bánh mì

Bánh mì

med stekt ägg, rostad lök och färska örter (Obs! Ägg är en skafferivara)

.

Allergener:
Vete
Soja
Gluten
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

25

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

90

Sallad

1

Morot

1

Gurka, piccolo

Gurka

½

Rödlök

1

Ciabatta

1

Mynta & koriander

1

Röd chili

½

Vitlöksklyfta

50

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

Ingår inte i din leverans

2

Ägg

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)238 kcal
Energi (kJ)994 kJ
Fett22.11 g
varav mättat2.7 g
Kolhydrater2.89 g
varav socker1.6 g
Protein7.3 g
Salt2.2 g

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°C. Dela gemsallad i stora bitar. Skala morot. Skär både morot och gurka i tunna strimlor, ca 5 cm långa. Skiva rödlök [1/2 st, 2 pers] tunt.

2

Halvera ciabatta och dela den sedan på längden. Placera brödet på en plåt med bakplåtspapper. Värm i ugnen i 3-4 min.

3

Finhacka myntablad (kasta stjälkar) och koriander. Skiva chili tunt. TIPS: Inkludera chilikärnorna om du gillar stark mat.

4

Finhacka vitlök [1/2 st, 2 pers]. Blanda majonnäs, mynta, vitlök, en nypa salt* och peppar* i en skål.

5

Hetta upp en skvätt olja* i en stekpanna på medelvärme. Stek ägg* i 5 min. Krydda med en nypa salt* och peppar*.

6

Ringla sojaciabattans ovandel och bre myntamajo på bottendelen. Lägg ingredienserna i skålar och ställ dem på bordet. Skräddarsy din egna bánh mì sandwich med krispiga grönsaker, färska örter och stekt ägg. Toppa med lite chili för extra sting! HERO I REMPS