
Tacos för oftast tankarna till Mexico, men denna variant bjuder på asiatiska smaker. Supergoda tacos med blandfärs, rödlök, morot, pak choi och srirachadressing blir en favorit för hela familjen.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1
Pak choi
50
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
250
Blandfärs
1
Ekologisk lime
8
Minitortillas
(Innehåller: Gluten, Vete)
37.5
Asiatisk woksås
(Innehåller: Gluten, Vete, Sulfiter, Sesam, Soja)
1
Lök
1
Morot
10
Sriracha

Skiva pak choi. Skiva rödlök tunt. Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek blandfärs, rödlök och hälften av pak choien under omrörning i 3-4 min tills köttet har brynts. VIKTIGT: Köttfärsen är färdiglagad när det är genomstekt och utan inslag av rosa.

Riv morot. Dela lime i klyftor.

Tillsätt asiatisk woksås [1/2 påse, 2P] till stekpannan. Stek i 2-3 min tills såsen har tjocknat något. Smaka av med salt* och peppar*.

Blanda majonnäs, en skvätt limejuice och lite sriracha i en liten skål. Krydda därefter med den starka srirachan efter smak! TIPS: Sriracha är starkt, så var försiktig!

Värm upp tortillas på ett fat i mikron i 10 s intervaller eller i en torr stekpanna.

Sätt fram alla ingredienser på bordet. Bygg tortillas med köttfärs, morot, resterande pak choi och srirachamajo. Servera med limeklyftor.