
Tacos för oftast tankarna till Mexico, men denna variant bjuder på asiatiska smaker. Supergoda tacos med blandfärs, rödlök, morot, pak choi och srirachadressing blir en favorit för hela familjen.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1
Pak choi
50
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
250
Blandfärs
1
Ekologisk lime
8
Minitortillas
(Innehåller: Gluten, Vete)
37.5
Asiatisk woksås
(Innehåller: Gluten, Vete, Sulfiter, Sesam, Soja)
1
Rödlök
1
Morot
10
Sriracha

Skiva rödlök tunt. Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt blandfärs och rödlök. Stek under omrörning i 3-4 min tills köttet har brynts. VIKTIGT: Köttfärsen är färdiglagad när det är genomstekt och utan inslag av rosa.

Riv morot. Skiva pak choi. Dela lime i klyftor [1/2 st, 2P].

Tillsätt asiatisk woksås [1/2 påse, 2P] till stekpannan. Stek i 2-3 min tills såsen har tjocknat något. Krydda salt* och peppar* efter smak.

Blanda majonnäs, en skvätt limejuice och lite sriracha [1/2 unit, 2P] i en liten skål. Krydda därefter med den starka srirachan efter smak! TIPS: Sriracha är starkt, så var försiktig!

Värm upp minitortillas på ett fat i mikron i 10 s intervaller.

Sätt fram alla ingredienser på bordet. Bygg tortillas med köttfärs, riven morot, pak choi och srirachamajo. Servera limeklyftor vid sidan av.