
Tacos för oftast tankarna till Mexico, men denna variant bjuder på asiatiska smaker. Supergoda tacos med blandfärs, rödlök, morot, pak choi och srirachadressing blir en favorit för hela familjen.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1
Lök
250
Blandfärs
37.5
Asiatisk woksås
(Innehåller: Gluten, Sulfiter, Vete, Sesam, Soja)
50
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
10
Sriracha
8
Minitortillas
(Innehåller: Gluten, Vete)
1
Ekologisk lime
1
Pak choi
1
Morot

Skiva pak choi. Skiva rödlök tunt. Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek blandfärs, rödlök och hälften av pak choien under omrörning i 3-4 min tills köttet har brynts. VIKTIGT: Köttfärsen är färdiglagad när det är genomstekt och utan inslag av rosa.

Riv morot. Dela lime i klyftor.

Tillsätt asiatisk woksås [1/2 paket, 2P] till stekpannan. Stek i 2-3 min tills såsen har tjocknat något. Smaka av med salt* och peppar*.

Blanda majonnäs, en skvätt limejuice och lite sriracha i en liten skål. Krydda därefter med den starka srirachan efter smak! TIPS: Sriracha är starkt, så var försiktig!

Värm upp tortillas i mikron i 10 s intervaller eller i en torr stekpanna tills genomvarma.

Sätt fram alla ingredienser på bordet. Bygg tortillas med köttfärs, morot, resterande pak choi och srirachamajo. Servera med limeklyftor.