
Upplev det bästa från de asiatiska köken med vår vegetariska katsucurry som vi serverar med stekta gyoza och udonnudlar. Denna rätt är fullproppad med färgsprakande ingredienser och bjuder på en snabblagad smakupplevelse.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1 st
Vitlöksklyfta
200 g
Gyoza med grönsaker
(Innehåller: Soja, Vete, Gluten Kan innehålla spår av: Ägg, Fisk, Blötdjur, Jordnötter, Sesam, Selleri, Kräftdjur)
4 g
Curry on
90 ml
Kokosmjölk
20 ml
Sojasås
(Innehåller: Soja, Gluten)
75 g
Asiatisk woksås
(Innehåller: Soja, Vete, Gluten, Sesam)
40 g
Asiatisk dressing
(Innehåller: Soja, Vete, Gluten, Sesam)
1 st
Salladslök
1 st
Morot, Julienne
150 g
Förskuren spetskål
440 g
Udonnudlar
(Innehåller: Vete, Gluten)
½ dl
Vatten till gyoza
1 msk
Olja till stekning
¼ tsk
Salt till grönsaker
2 dl
Vatten till sås

Finhacka eller pressa vitlök.
Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek morot och spetskål med salt och en nypa peppar i 2–3 min, eller tills de mjuknat.
Tillsätt vitlök och Curry-On och stek i 30 sek, eller tills väldoftande.
Tillsätt kokosmjölk, vatten, asiatisk woksås och sojasås och sjud i 1–2 min.
VIKTIGT: I det här receptet används halva mängden av vissa ingredienser – dubbelkolla ingredienslistan!

Under tiden, hetta upp en skvätt olivolja i en ny stor stekpanna på medelhög värme.
Stek gyoza med den platta sidan neråt i 2–3 minuter, eller tills bottnarna är gyllene.
Tillsätt vatten och ånga under lock i 3 minuter. Ta av locket och stek tills allt vatten har avdunstat och bottnarna är krispiga.
TIPS: Använd aluminiumfolie om du inte har ett lock.
Tillsätt nudlar i currysåsen och sjud i 1–2 min, tills nudlarna är genomvarma. Rör med en träslev för att separera nudlarna.
Under tiden, skär salladslök i tunna skivor.
Lägg upp currynudlar och gyoza i skålar.
Toppa med salladslök.
Ringla asiatisk dressing över gyoza.