
På jakt efter en snabb och lättlagad måltid som hela familjen kommer att gilla? Då har du hittat rätt! Vår snabba cowboypanna består av stekt lök, morot och potatis som smaksätts med vår egen kryddblandning Panamat och toppas med worcestershiresås och riven ost. Sedan tillsätter vi chorizo, gräddfil och calabresepesto, och så är middagen redo att serveras.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
120 g
Tärnad chorizo
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Lök
1 st
Morot
4 g
Panamat
1 st
Worcestershiresås
(Innehåller: Soja)
50 g
Cheddar-/goudamix, riven
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Bladpersilja
75 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
60 g
Calabresepesto
500 g
Potatis
1 msk
Olja till stekning
½ tsk
Salt till grönsaker
Koka upp en medelstor kastrull med saltat vatten.
Tärna potatis (oskalad) i 1 cm stora bitar.
Koka potatis i 11–13 min, eller tills de enkelt kan delas med en kniv.
Häll av vattnet och krydda med en nypa salt och peppar. Ställ åt sidan under lock.

Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek chorizo i 3–4 min, eller tills genomstekt och karamelliserad.
Lägg över chorizo på en tallrik med hushållspapper.
Under tiden, finhacka lök och morot (oskalad).
Hetta upp samma stekpanna (torka inte ur den) på medelhög värme.
Tillsätt lök och morot och krydda med Panamat, salt och en nypa peppar.
Stek i 7–8 min, eller tills brynt. Vänd då och då.
Under tiden, grovhacka persilja.
När grönsakerna är färdigstekta, vänd ner potatis och worcestershiresås.
Strö över ostmix så den smälter.
Lägg upp potatis, grönsaker och chorizo i djupa tallrikar.
Servera med gräddfil och calabresepesto.
Garnera med persilja.