Vitlöksstekta haricots verts och morötter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vitlöksstekta haricots verts och morötter

Vitlöksstekta haricots verts och morötter

2 portioner | Den perfekta sidorätten

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Vitlöksstekta haricots verts och morötter går snabbt och enkelt att svänga ihop och blir perfekta att servera som grönt tillbehör till en god middag.

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Haricots verts

1 st

Vitlöksklyfta

2 st

Morot

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt till grönsaker

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)254 kJ
Energi (kcal)61 kcal
Fett0.5 g
varav mättat0.1 g
Kolhydrater11.2 g
varav socker8.1 g
Protein2.5 g
Salt1.2 g

Instruktioner

Förbered grönsaker
1

Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.

Ansa haricots verts.

Skär morot (oskalad) i 1 cm tunna stavar.

Förbered vitlök
2

Finhacka eller pressa vitlök.

Stek grönsaker
3

Stek haricots verts, morot och vitlök i 3–4 min, eller tills mjuka. Krydda med salt och en nypa peppar.

TIPS: Tillsätt en skvätt vatten i pannan för att påskynda tillagningsprocessen.

Servera
4

Servera grönsaker medan de är varma.