
Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Vitlöksstekta haricots verts och morötter går snabbt och enkelt att svänga ihop och blir perfekta att servera som grönt tillbehör till en god middag.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
150 g
Haricots verts
1 st
Vitlöksklyfta
2 st
Morot
½ tsk
Salt till grönsaker

Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Ansa haricots verts.
Skär morot (oskalad) i 1 cm tunna stavar.

Finhacka eller pressa vitlök.

Stek haricots verts, morot och vitlök i 3–4 min, eller tills mjuka.
Krydda med salt och en nypa peppar.
TIPS: Tillsätt en skvätt vatten i pannan för att påskynda tillagningsprocessen.

Servera grönsaker medan de är varma.