
Enkla och läckra recept för vardagens bästa stunder. Varje recept innehåller tydliga instruktioner med bara 4 steg och alla ingredienser som behövs till en sharingrätt. Vitlöksstekta haricots verts och morötter går snabbt och enkelt att svänga ihop och blir perfekta att servera som grönt tillbehör till en god middag.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
150 g
Haricots verts
1 st
Vitlöksklyfta
2 st
Morot
½ tsk
Salt till grönsaker

Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Ansa haricots verts.
Skär morot (oskalad) i 1 cm tunna stavar.

Finhacka eller pressa vitlök.

Stek haricots verts, morot och vitlök i 3–4 min, eller tills mjuka.
Krydda med salt och en nypa peppar.
TIPS: Tillsätt en skvätt vatten i pannan för att påskynda tillagningsprocessen.

Servera grönsaker medan de är varma.