Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Vitlöksstekta haricots verts och morötter går snabbt och enkelt att svänga ihop och blir perfekta att servera som grönt tillbehör till en god middag.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150 g
Haricots verts
1 st
Vitlöksklyfta
2 st
Morot
½ tsk
Salt till grönsaker
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Ansa haricots verts.
Skär morot (oskalad) i 1 cm tunna stavar.
Finhacka eller pressa vitlök.
Stek haricots verts, morot och vitlök i 3–4 min, eller tills mjuka. Krydda med salt och en nypa peppar.
TIPS: Tillsätt en skvätt vatten i pannan för att påskynda tillagningsprocessen.
Servera grönsaker medan de är varma.