Mild Thai red chicken curry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild Thai red chicken curry

Mild Thai red chicken curry

with fried onions and fresh coriander

Allergener:
Vete
•Soja
•Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Strimlad kycklingbröstfilé

30 g

Röd currypasta

150 g

LÃ¥ngkornigt vitt ris

100 ml

Kokosmjölk

25 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

½ st

Lime

½ st

Rostad lök

(Innehåller Gluten, Vete)

2 st

Tomat

1 portionspåse

Koriander

1 st

Lök

Ingår inte i din leverans

2.5 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 4)

¼ tsk

Socker (steg 4)

1 dl

Vatten (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3042 kJ
Energi (kcal)727 kcal
Fett25.5 g
varav mättat12 g
Kolhydrater79.7 g
varav socker9.5 g
Protein43.5 g
Salt6.2 g

Köksredskap

•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6