Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Pitabröd med fyllning är en perfekt lunch, eftersom går den snabbt att laga och kan varieras i all oändlighet. I dag brer vi våra rostade pitabröd med srirachamajonnäs och fyller dem med sprödstekt grillost, salladsmix och färsk gurka.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
60 g
Salladsmix
1 st
Gurka
2 st
Pitabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
1 st
Grillost
(Innehåller Mjölk)
100 g
Srirachamajonnäs
(Innehåller Ägg, Senap)
Värm ugnen till 240 ºC/220 °C (varmluft).
Placera pitabröd direkt på gallret och baka i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.
TIPS: Våra pitabröd kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.
Under tiden, skär grillost i 1 cm tunna skivor.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelvärme.
Stek grillost i 2–3 min per sida, eller tills gyllene.
Skölj salladsmix.
Skär gurka i 1 cm tjocka skivor.
Skär en öppning i ena sidan av pitabröd.
Bre pitabröd med srirachamajo och fyll med grillost, salladsmix och gurka.