
Spara denna rätt till en dag när ni är riktigt hungriga! Här bjuder vi nämligen på en supersnabb allt i ett rätt! Vi steker fläskkött, morot och zucchini, och sen blandar vi det med nudlar, kokosmjölk, lime och soja. Skulle det bli rester, smakar det också fantastisk dagen efter!
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
25
Sojasås
(Innehåller: Vete, Soja, Gluten)
300
Fläskkotlett hel
20
Jordnötter
150
Fullkornsnudlar
(Innehåller: Vete, Gluten)
200
Kokosmjölk
1
Morot
1
Ingefära
4
Ga-Laksa
½
Zucchini
½
Ekologisk lime

Koka upp en medelstor kastrull med vatten*. Skär morot (oskalad) i tunna halvmånar. Tärna zucchini [1/2 st, 2P] i 1 cm stora bitar. Riv ingefära. Riv en generös nypa limezest och skär sen lime [1/2 st, 2P] i klyftor. Tärna kött i 2 cm stora bitar på en separat skärbräda.

Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på hög värme. Stek kött tills gyllene och genomstekt, 4-5 min. Lägg över till en skål.

Hetta upp en skvätt olivolja* i samma stekpanna på medelhög värme. Stek morot och zucchini tills mjuka, 4-5 min. Tillsätt ingefära och Ga-Laksa och stek i 1 min.

Tillsätt nudlar till det kokande vattnet och koka tills 'al dente', 1-2 min. Häll av vattnet och blanda nudlar med köttet.

Tillsätt kokosmjölk, limezest, sojasås och en generös skvätt limejuice till stekpannan. Blanda och koka tills det har tjocknat något, 2-3 min. Rör ner nudlar och kött i stekpannan, och smaka av med salt* och peppar*.

Lägg upp kokosnudlar med fläskkött i skålar. Garnera med jordnötter och servera med resterande limeklyftor.