Skip to main content
Haddock with romesco topping
Haddock with romesco topping

Haddock with romesco topping

with herb almond crust and pearl couscous

Allergener:
Gluten
Vete
Selleri
Fisk
Nötter
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Pärlcouscous

1 st

Morot

4 g

Grönsaksbuljong

1 st

Lök

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Paprika

4 g

Rökt paprikapulver

250 g

Kolja

1 st

Oregano

10 g

Mandlar

75 ml

Yoghurt

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör

1 msk

Olivolja

Näringsvärden

Energi (kJ)2930 kJ
Energi (kcal)700 kcal
Fett22.3 g
varav mättat8.2 g
Kolhydrater77.2 g
varav socker15.4 g
Kostfiber8 g
Protein43.9 g
Salt1.1 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.3 mg
Iron0.1 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6