HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCajunburrito
topBanner
Cajunburrito

Cajunburrito

med paprika & kruspersilja

Allergener:mjölkgluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Majs

2 st

Fläskkotlett, skivad

Panamat

Crème fraiche

(Innehållermjölk)

Tortillabröd

(Innehållergluten)

Bladpersilja

Zucchini

Rödlök

Röd paprika

Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100 g
Energi (kJ)1816.4417 kJ
Energi (kcal)434.14 kcal
Fett10.64 g
varav mättat1.8 g
Kolhydrater69.104 g
varav socker5.1 g
Protein12.446 g
Salt1.7 g
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1

Sätt ugnen på 200°C. Finhacka persilja. Kärna ur och skiva paprika tunt. Skiva rödlök tunt. Skär zucchini i tunna halvmånar. Häll av majs i en sil.

2

Skär fläskkotletten i strimlor. Hetta upp Central American Style kryddmix (STARK!) i en stekpanna på medelvärme i några sekunder. Tillsätt en skvätt olja* och rödlök. Stek tills mjuknat, ca 5 min. VIKTIGT: Vår Central American Style kryddmixen är ganska stark - speciellt för barn. Vi rekommenderar att du börjar med 1/4 paket och sedan kryddar med resterande efter smak efter att köttet är färdiglagat.

3

Lägg i kotlettstrimlorna i stekpannan. Stek i 5-7 min. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Häll i hälften av crème fraichen [1/4 burk, 2 pers | 1/2 burk, 4 pers] och halva persiljan. Värm upp under omrörning, 1-2 min. VIKTIGT: Kotlettbitarna är färdiga när köttet är genomstekt och utan inslag av rosa. 

4

Hetta upp en skvätt olja* i ytterligare en stekpanna på medelvärme. Stek paprika och zucchini tills mjuknat, ca 5 min. Krydda med en nypa salt* och peppar*.  

5

Värm upp tortillabröden i ugnen, 1-2 min.

6

Bre tortillabröden med resterande crème fraiche. Fyll med kotlettbitar, grönsaker och majs. Strö över med persilja.