.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1
Majs
Fläskkotlett hel
8
Panamat
150
Crème fraiche
2
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
1
Bladpersilja
1
Zucchini
1
Rödlök
1
Röd paprika
Sätt ugnen på 200°C. Finhacka persilja. Kärna ur och skiva paprika tunt. Skiva rödlök tunt. Skär zucchini i tunna halvmånar. Häll av majs i en sil.
Skär fläskkotletten i strimlor. Hetta upp Central American Style kryddmix (STARK!) i en stekpanna på medelvärme i några sekunder. Tillsätt en skvätt olja* och rödlök. Stek tills mjuknat, ca 5 min. VIKTIGT: Vår Central American Style kryddmixen är ganska stark - speciellt för barn. Vi rekommenderar att du börjar med 1/4 paket och sedan kryddar med resterande efter smak efter att köttet är färdiglagat.
Lägg i kotlettstrimlorna i stekpannan. Stek i 5-7 min. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Häll i hälften av crème fraichen [1/4 burk, 2 pers | 1/2 burk, 4 pers] och halva persiljan. Värm upp under omrörning, 1-2 min. VIKTIGT: Kotlettbitarna är färdiga när köttet är genomstekt och utan inslag av rosa.
Hetta upp en skvätt olja* i ytterligare en stekpanna på medelvärme. Stek paprika och zucchini tills mjuknat, ca 5 min. Krydda med en nypa salt* och peppar*.
Värm upp tortillabröden i ugnen, 1-2 min.
Bre tortillabröden med resterande crème fraiche. Fyll med kotlettbitar, grönsaker och majs. Strö över med persilja.