
Hugg in i vår matiga sandwich fullproppad med knaprig bacon, stekta skogschampinjoner och tunna äppleskivor.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
50
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
15
Balsamvinäger
75
Salladsmix
200
Skogschampinjoner
140
Bacon, skivor
1
Bladpersilja
1
Äpple
1
Lök
3
Vitlöksklyfta
1
Baguette

Sätt ugnen på 200°C. Placera baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i toppen av ugnen i ca 15 min, eller tills krispiga.

Skiva champinjoner och rödlök tunt. Finhacka vitlök.

Hetta upp en skvätt olja* i en stekpanna på hög värme. Fräs rödlök, svamp, balsamvinäger och hälften av vitlöken i ca 5 min.

Finhacka persilja. Blanda persilja, resterande vitlök och olivolja* [2 msk, 2 pers | 4 msk, 4 pers] i en skål.

Dela brödet på både längden och bredden, och bre dem med kryddolja. Baka brödet i ugnen i 7-8 min. Skär äpple i tunna skivor.

När brödet är klart, bre majonnäs på bottenskivan. Placera svamp, bacon och salladsmix ovanpå och toppa med äppleskivor. På med locket och hugg in!