
Smaka på Asien med de färgstarka och varierande smakerna i vår nudel- och fläskfärswok med morot och pak choi. Vi vänder nudlar, färs och grönsaker i en smakrik sås med jordnötssmör, hoisinsås och citrussaft – en perfekt kombination av sött och syrligt.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
250 g
Fläskfärs
440 g
Udonnudlar
(Innehåller: Gluten, Vete)
20 ml
Sojasås
(Innehåller: Gluten, Soja)
1 st
Citrusfrukt
5 g
Ginger Ninja
(Innehåller: Senap, Ägg)
10 ml
Sesamolja
(Innehåller: Sesam)
1 st
Salladslök
50 g
Jordnötssmör
(Innehåller: Jordnötter)
30 g
Hoisinsås
(Innehåller: Gluten, Vete, Soja, Sesam)
1 st
Pak choi
1 st
Morot, Julienne
1 msk
Olja till stekning
¼ tsk
Salt till kött
1.5 dl
Sparat nudelvatten

Koka upp en stor kastrull med saltat vatten.
Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Tillsätt fläskfärs, krydda med salt och Ginger Ninja och stek i 4–5 min, eller tills brynt.
Ställ åt sidan på en tallrik och håll varmt.
VIKTIGT: Köttfärsen är färdiglagad när den är genomstekt och utan inslag av rosa.
TIPS: Vattnet ska vara lika salt som havsvatten.

Under tiden, grovhacka pak choi.
Skär salladslök i tunna skivor.
Skär citrusfrukt i klyftor.
Koka nudlar i 1 min, eller tills genomvarma.
Precis innan nudlarna är färdiga, skopa upp kokvatten i en kopp. Ställ åt sidan.
Häll av vattnet och skölj nudlarna i kallt vatten.

Hetta upp sesamolja i samma stekpanna på medelhög värme.
Stek morot och pak choi i 2–3 min, tills mjuka.
Tillsätt jordnötssmör, sojasås, hoisinsås, en generös skvätt citrussaft och sparat nudelvatten.
Använd en stekspade för att lösa upp jordnötssmöret i såsen.
Tillsätt nudlar och stekt färs och stek i ytterligare 1–2 min.

Lägg upp nudlar, grönsaker och färs i djupa tallrikar.
Strö över salladslök.
Servera med resterande citrusfruktklyftor.