
Vad sägs om tacokväll med en asiatisk twist? Vi steker nötfärs med asiatisk dressing och serverar den på varma tortillabröd tillsammans med en fräsch pak choi-sallad, knapriga jordnötter och en fyllig sataysås. Snabbt, enkelt och supergott!
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
8 st
Minitortillas
(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Senap, Soja)
225 g
Nötfärs
1 st
Morot, Julienne
1 st
Pak choi
1 st
Gurka
1 st
Citrusfrukt
100 g
Sataysås
(Innehåller: Gluten, Vete, Jordnötter, Soja)
20 g
Saltade jordnötter
(Innehåller: Jordnötter Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter)
20 g
Asiatisk dressing
(Innehåller: Gluten, Vete, Soja, Sesam)
¼ tsk
Salt till sallad
¼ tsk
Salt till kött

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Grovhacka pak choi.
Halvera citrusfrukt.
Skala gurka i tunna band med en potatisskalare.
Blanda gurka, morot, pak choi, en skvätt citrussaft och salt i en stor skål.

Grovhacka jordnötter.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Tillsätt nötfärs och krydda med salt.
Stek färs i 4–5 min, eller tills brynt. Ta av från värmen och rör ner asiatisk dressing.
VIKTIGT: Köttfärsen är färdiglagad när den är genomstekt och utan inslag av rosa.

Under tiden, värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.

Fyll tortillas med sataysås och pak choi-sallad.
Toppa med nötfärs och jordnötter.