Trött på burgare som alltid smakar likadant? Testa vår syrliga äppelburgare och låt den karamelliserade lökens kittlande sötma kratta vägen för de spröda pommes robusta sälta. Kapsla in smakerna i ugnsrostade briochebröd och toppa med färsk rucola.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
500 g
Potatis
1 st
Lök
1 st
Äpple
12.5 g
Ströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
2 st
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
50 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
40 g
Rucola
250 g
Blandfärs
20 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
1 msk
Smör (steg 2)
½ tsk
Salt (steg 3)